Alberto Sanchís “Tati”

Excel·lent co-pilot en velocitat de palmarès inigualable, ha disputat centenars de curses de tot el territori nacional, a la dreta de noms tan il·lustres com Salvador Cañellas Jr., Lluís Climent, Albert Orriols, Chema González, Joan i Jordi Zurita, Alfredo Mesalles, Javier Domingo, Pedro Bernaus, Albert Farrés, Oriol Garreta, Jordi Griñó… fins a un total de 29 pilots de primera línia.
És Campió de la copa Ibiza, Campió d’Espanya de Rallyes de Terra i Subcampió en Asfalt, Campió de Catalunya, i un llarguíssim etcètera. Val a dir que també ha disputat algunes proves de velocitat (per matar el cuc?)al volant de Seat Marbella de la Copa
Darrerament ha canviat de disciplina, disputant algunes 24h en circuits i nombrosos rallyes en regularitat i regularitat sport, tan pilotant com de navegant.
Fa uns anys va presentar un preciós Audi Quattro a La Llana 2010, guanyador no en va del trofeu al millor cotxe. Actualment segueix exercint de copilot en disciplines de raids, o terra, o asfalt ! I és que en el món dels rallyes trobarem poc personatges tan polivalents i simpàtics com ell.