Pep Vives

Pilot igualadí de regularitat, i president i impulsor de l’Escuderia, destaca pel seu paper com a Pilot en proves de regularitat, a bord d’Opel kadett GT/E, Ford Escort MK-II i SEAT Fura Crono. Des de l’any 2004 disputa rallyes de regularitat, com el Rallye Hivern, Rally Anoia, el Berguedà Clàssic, la Volta Osona, La Llana, la Nocturna, els Volcans i diverses Rallyclassics Series a Can Padró. Tot i això, on realment destaca és en la seva tasca en favor de l’escuderia, i vetllar per ampliar l’arxiu videogràfic i documental. De fet, res existiria sense el seu impuls.


Com a pilot, el 2013 fou el mes exitós, ja que es va proclamar guanyador de la III Copa Catalana de Rallyes de Regularitat, amb dos segons llocs a la Nocturna i al Boucle du Vallespir, i dos novens llocs al Rallye dels Volcans i a la Volta Osona.


El 2014 i 2015 han estat de descans, tot i això ha pujat al pòdium al X Rallye Volcans i ha debutat en Regularitat Sport al Rallye d’Andorra amb el nou SEAT 1430-1800.

El 2016 ha tornat a guanyar la VI Copa Catalana de Rallyes de Regularitat amb el suport de Garatge Montserrat – OPEL , formant tàndem amb Jordi Vives.

El 2017 i 2018 només han disputat el Rallye Comtat de Cerdanya acabant en 4a i 5a posició respectivament. Questions familiars han fet que temporalment estigui sense competir, però aviar tornarem a tenir-lo actiu.